Гладки интериорни врати

Гладките вътрешни врати може на пръв поглед да изглеждат семпли и непретенциозни, но на практика предлагат голям избор от възможности за доста изненадващи подобрения в интериора на дома или офиса Ви.

Стилното допълване на интериорния дизайн на Вашия дом, офис или хотел, е напълно постижимо чрез изобилието от дизайни на дървото, внасящи естествени и натурални живи тонове в интериора, както и разнообразието от модели и различни възможности за обработване на крилото, касата и богатия избор на аксесоари.

Страницата за Врати и обзавеждане в София на Борман в лайвжурнал.

plazgashta-vrata-kaseta

Касетъчна гладка плъзгаща врата

Не е случайно, че гладките вътрешни врати се радват на голям интерес и широка популярност от страна на потребителите. В голяма степен това се дължи на гъвкавостта и изчистената им линия, предлагана от тяхната повърхност. Съчетанието на изчистеност и простота с елегантност, безспорно превръща гладките интериорни врати в добър начин, по който могат да се осъществяват стилни идеи, които да добавят естетика към интериора.

„Борман Комерс” предлага широка гама семпли и съвременни дизайни, които предоставят неограничени възможности за обновяване на един съвременен дом, без значение дали е малък апартамент или вила извън града.

Гладките интериорни врати могат лесно да се приспособят към всякакъв вътрешен дизайн – от най-минималистичния до най-екстравагантния. Този вид врати придават един естествен завършек на обзавеждането, а допълнителната украса е напълно излишна. Предлаганото от „Борман Комерс” разнообразие от декори и завършеци спомага перфектното съчетаване на Вашата вътрешна врата с всякаква подова настилка, без значение видът й – ламинат, паркет, фаянс и теракота или меки подове. От „Борман Комерс” можем да Ви осигурим идеална комбинация за всяка от тях с гладка вътрешна врата.

Предимството на гладките интериорни врати е във възможността да бъдат съчетавани освен с подовата настилка, както и с различните елементи от Вашия интериор – от обзавеждането до цветовете на стените в дома или офиса Ви.

„Борман Комерс” Ви предоставя възможност да разгледате богатия избор от модели гладки интериорни врати, които предлага чрез каталога във фирмения ни сайт. Това е и мястото, на което можете да отправяте своите запитвания и да получите компетентна консултация от специалисти в областта. Фирмата е на една от челните позиции в бранша, така че Ви препоръчваме да се доверите на мнението на професионалистите. Изборът за врата може да се окаже и доста приятно и лесно занимание, особено когато се оставите в ръцете на специалисти от това ниво.