Повишете качеството на топлоизолацията с нова дограма

plazgashti vrati perfektniАко имате стара дограма, която пропуска вятър, студ и външни шумове, то вероятно е дошло време за нейната подмяна. Интеграцията на аргон във вашия стъклопакет е едно добро решение за прозорците ви, така че не го отлагайте дълго във времето ако искате да повишете качеството на топлоизолацията във вашия дом или офис.

Врати – интериорни и входни – Борман фирма във weebly.com

Използвайте нискоемисионни стъкла, за да подобрите топлоизолационните характеристики. Всяка съвременна дограма трябва да ви пази от проникване на студен въздух и конденз, а също така да гарантира добро шумоизолиране. Вие избирате дали ще се доверите на алуминиеви или PVC профили, като и двата варианта притежават редица положителни свойства.

Имайте предвид, че именно стъклопакетът е един от основните фактори при подмяна на дограмата ви. Общата площ на вратите или прозорците е над 80% стъклопакет, тъй че избирайте внимателно и направете нужната консултация със специалист. Обикновено големите фирми занимаващи се с продажба и монтаж на дограма ще ви упътят към точното решение за прозорци, които да паснат на вашия имот.

В случай, че запълните стъклопакета с аргон, то ще се радвате на добро остъкляване за максимално дълъг период от време. Аргонът представлява хим. елемент, инертен газ, който няма миризма, цвят и вкус. Той е напълно безвреден и се счита за най-често срещания благороден газ на планетата Земя.

Инвестирайте в газ Аргон, за да се радвате на по-добрата топлоизолация за много години напред. Разбира се, преди да пристъпите към тази стъпка се постарайте да получите още информация от производителите на дограма, които са компетентни в тази сфера.

Препоръчваме ви да закупите многокамерни профили, защото благодарение на тях увеличавате енергийната ефективност на жилището или работното ви място. Съвременните дограми са екологично чисти, издръжлива на всякакви атмосферни условия и не на последно място предоставят красив дизайн, който да краси всяко едно помещение.

Повишаването на нивото на топлоизолацията ще ви помогне да намалите сметките за електричество. Модерната дограма има задачата да запазва топлинната енергия във вашите обекти, без да се разхищава напразно. Именно за това подмяната на профилите ви гарантира спад на разходите и съответно подобряване на начина ви на живот.

Ясно е, че трябва да отбележим и елемента шумоизолация, понеже той е съществен за мнозина. Новата алуминиева или PVC дограма в комбинация с подходящ стъклопакет ще намали звуците идващи от транспортните средства и хората, така че да се отдадете на пълноценна почивка и релакс през свободното ви време.

Устойчивостта на дограмата срещу земетресения, градушки, снеговалежи и други е неизменна част при избора ви. Винаги съблюдавайте за тези качества, тъй като те се особено важни за всички нас. Стойностните профили издържат десетки години, без да се деформират или да загубят топлоизолационните си качества, което означава, че вие избивате дадените си пари по-бързо, отколкото сте очаквали.

В обобщение

Препоръчваме ви да изберете дограма от Борман, която идва с желания стъклопакет и дългосрочна гаранция при вас. Фирмата предлага достъпни цени и перфектно обслужване за клиентите включващи монтаж, демонтаж, сервизна поддръжка и безплатна консултация. Всичко, което ви остава да направите е да ни потърсите в интернет, за да поръчате новите си прозорци още днес.