Борман България

Представяне и оценка на фирма Борман България, град София

Врати Борман България

Фирма Борман България държи на добрата информираност на своите клиенти и им предоставя изчерпателна информация за производителите на всички видове врати, които предлага. Някои компании са специализирани в изработката на външни и блиндирани врати Борман , други са насочени към интериорни врати, а трети включват в асортимента си вътрешни и входни врати, както и индустриални врати и такива със специално приложение (пожароустойчиви врати, автоматизирани, херметични и др.).

При интериорните врати са важни предимно две неща – дизайнът и материалите, от които са изработени. Не е необходимо тези врати да са високоустойчиви (с изкл. на вратите за баня и мокри помещения), което дава по-големи възможности по отношение на външния им вид. Продуктовата гама на фирма Борман България включва вътрешни врати на водещите компании Erkado (Полша), Solodoor (Чехия) и Евростил (България).

Erkado е една от най-старите компании за производство на врати в Полша. Тя води началото си от малък семеен бизнес на дърводелец, чийто син основава първия завод през 1976г. Оттогава до сега компанията се развива както на вътрешния, така и на международния пазар. Производството постоянно се модернизира и разширява, като от обикновени дървени врати през 70-те достига до огромно разнообразие от интериорни и входни врати към настоящия момент. Над 30-годишният опит на фирмата е довел до отлични познания за вкусовете и изискванията на клиентите, така че вратите Erkado се вписват отлично във всеки дом.

Чешкото дружество Solodoor възниква през 1997г. като наследник на голяма дърводелска компания. Освен качествени и евтини интериорни врати, в цеховете на фирмата се произвеждат входни врати за жилищни кооперации и огнеупорни врати от нисък клас (с огнеустойчивост 30минути). Компанията притежава сертификати за качество по международен ISO стандарт и изнася продукцията си в почти всички страни от Европейския съюз. За цените на вратите на Борман, погледнете този сайт.

Евростил е конкурентноспособна българска компания, чиято продукция не отстъпва по качество на гореспоменатите европейски производители. Основана през 1992г., в момента тя е лидер на българския пазар за интериорни и входни врати. Производството е стандартизирано по немски образец и голяма част от него е предназначена за износ към Гърция, Македония и др. държави в Европа. Съобразявайки се с нуждите на клиентите, произвежданите врати се организират в нисък, среден и висок клас според вида на влаганите материали (не според качеството!), което ги прави подходящи дори за клиенти с ограничени финансови средства.

 

Вашият коментар